Samen mediawijs

Samen sterk voor mediawijsheid

Hilversum Mediawijs streeft ernaar om het aanbod op het gebied van mediawijsheid inzichtelijk te maken, te structureren en te verbeteren. Daarbij is de hulp van scholen zeer welkom en zelfs hard nodig. Jullie weten immers wat nodig is en werkt in de dagelijkse praktijk. Mediacluster Hilversum kan vanuit inhoudelijke expertise adviseren. Een win-win!

Mediawijzer Talkshow én pizza

In de Mediawijzer Talkshow wordt gesproken over welke rol mediawijsheid heeft in het onderwijs en hoe er vorm gegeven wordt aan mediawijsheid educatie. Na de talkshow is er ruimte voor Hilversumse leerkrachten om aan te sluiten bij het pizza buffet om met collega leerkrachten en de experts van Mediacluster Hilversum na te praten. Zorg dat je erbij bent op donderdag 8 oktober van 16:00 – 17:00 uur met aansluitend het pizza buffet.
Meer info over het gehele programma volgt. Stay tuned!

Enthousiaste leerkrachten en cultuurcoördinatoren gezocht

Ben jij een leerkracht of cultuurcoördinator in het Hilversumse primair onderwijs en vind jij mediawijsheid belangrijk? Meld je dan aan als partner van dit project. Als partner denk je mee over welke structuur en inhoud nodig is voor een route naar mediawijze kinderen in een persoonlijk gesprek. Maar je kunt ook deelnemen aan de Mediawijzer Talkshow tijdens Dutch Media Week.

Meer weten of deelnemen? Neem contact op met Esmee Hickendorff door te mailen naar info@hilversummediawijs.nl.